Het raceteam met coureurs Joey en Hans van Beek

Het raceteam van Ciass Racing in Ede is ontstaan nadat Joey van Beek een 25 jaar oude 100 cc kart restaureerde. Bij het verrijden van de eerste meters wisten hij en zijn vader meteen dat het daarbij niet zou blijven. Korte tijd later stond er dan ook een nieuwe kart in hun werkplaats. Dit gaf hun de mogelijkheid om wedstrijden te rijden zowel in Nederland als daarbuiten. Na 3 jaar karten en de groeiende interesse in de racerij leiden tot de keus om een start te gaan maken in de autosport.

Huidig team

Het raceteam van Ciass Racing bestaat uit de coureurs Hans Van Beek en Joey van Beek. Vader en zoon zijn gelijkgestemd en delen dezelfde passie: autoracen. Dit beperkt zich niet tot de circuits. Ook trainen, sleutelen en rijden doen de coureurs altijd samen. Zo ontstond ook hun slogan ‘On the track it matters’. Hans en Joey weten immers dat al hun inzet uiteindelijk op het circuit tot zijn recht zal komen.

De toekomst

Het team van Ciass Racing is vol energie en zal proberen tot het uiterste te gaan. De beide autocoureurs hebben maar 1 doel en dat is winnen in de klasse waarin ze rijden. Dit jaar test het raceteam een BMW E46 M3 en rijdt eventueel al wat sprintwedstrijden. Ook zal het team deelnemen aan de WEK, de Winter Endurance Kampioenschappen 2013 - 2014. Voor 2014 staat een volledig seizoen sprintwedstrijden bij DNRT op het programma. Hun uiteindelijke doel: de 24h van Zolder of van Spa. Hun prestaties kunt u volgen op de nieuwspagina. Op het circuit herkent u ze aan de unieke groene kleur en de fluor striping.

Circuit Zandvoort

Next Race

  • Datum: 31 Maart 2018
    Circuit: Circuitpark Zandvoort
    Type dag: SLK CUP 2018

Latest Tweets